fbpx

Virtuell assistent / Online business manager

Jag är digital entreprenör, redovisningskonsult och tekniknörd med en passion för produktivitet och entreprenörskap online. Jag kan hjälpa dig med alla de små och stora uppgifter som kommer med att driva en onlineverksamhet - så att du kan fokusera på det du gör bäst; att bygga upp ett lönsamt företag inom din nisch. Jag kan hjälpa dig:

  • TIPS! Köper du Thrivecart eller New Zenler via min länk bjuder jag dig på en timmes kom-igång-rådgivning via zoom!

Boka gärna in ett kostnadsfritt lära-känna-samtal via Zoom innan du anlitar mig!

TJÄNSTER

Vi använder oss framför allt av ClickUp för vår kommunikation och gemensamma planering med att-göra-listor, delade dokument och annat. TIllsammans lägger vi upp en plan för hur du använder min tid på bästa sätt.

VA - lilla paketet

Jag kommer in och hjälper dig att exempelvis skapa kampanjer och automatiseringar i ActiveCampaign, koppla ihop dina webinar i Zoom med ActiveCampaign, skapa nya produkter och tjänster i Thrivecart, med mera. Detta paket ger dig löpande en timme i veckan eller en timbank på fyra timmar per månad.

3 400 kr/månad

BOKA & BETALA

VA - stora paketet

För dig som vill ha hjälp med längre och större projekt i din onlineverksamhet. Du kanske har komplexa automationer som du behöver sätta upp och övervaka löpande. Detta paket ger dig löpande två timmar i veckan eller en timbank på åtta timmar per månad.

6 600 kr/månad

BOKA & BETALA

Online business manager

För dig som vill ha hjälp med den dagliga driften av ditt onlineföretag. Jag hjäper dig bland annat att strategiskt sätta kort- och långsiktiga mål för din verksamhet, sätta upp och hålla koll på dina processer och system, rekrytera och leda ditt virtuella team samt följa upp nyckeltal och planera budget.

Boka in ett inledande möte via knappen nedan, så att vi kan gå igenom dina behov och jag kan lämna en personlig offert.

från 18 000 kr/månad
 

Scroll to Top