fbpx

Hjälp med bokföringen

Jag heter Maria Lofors och jag är diplomerad redovisningskonsult sedan 2012. Drev redovisningsbyrån Jomalo Redovisning 2017-2020, en helt digital byrå med ett team som arbetade enbart på distans från start. I slutet av 2020 lade jag ner den traditionella redovisningsverksamheten och numera är jag konsult inom digitalt entreprenörskap och redovisning.

Nu hjälper och stöttar jag framför allt företagare som bokför själva samt företagare som vill digitalisera, automatisera och effektivisera sin verksamhet oavsett om det handlar om redovisning, försäljning, planering eller annan admin. Jag kan hjälpa både dig som redan bokför själv med avstämning, bokslut/deklaration, allmän rådgivning samt dig som vill ha hjälp att komma igång att bokföra själv.

2018-12-09 09.33.48

Vill du pratas vid innan du anlitar mig? Det går självklart alldeles utmärkt. Här bokar du in femton minuters kostnadsfritt lära-känna-samtal via Zoom!

sanna

Sanna Sporrong

Formgivare, Sporrong Form

För en frilansande, kreativ, digital nomad som jag, kunde jag inte ha en bättre partner än Maria och hennes team. De ger mig råd och praktiska redskap till att planera, effektivisera, digitalisera och tydliggöra hela kedjan av mitt företags ekonomi. Innan var ekonomifrågor för mig ett nödvändigt ont, men Maria har på ett pedagogiskt sätt fått mig att förstå hela min ekonomi och faktiskt tycka att siffror är intressanta. Det har dessutom sparat mig väldigt mycket tid i att få all bokföring automatiserad, så att jag kan lägga min tid på det jag är bra på.

Jenny_Forsberg_press3

Jenny Forsberg

Språkkonsult i svenska, Klartext

Efter många år av att skicka papper fram och tillbaka med snigelpost undrade jag hur det fortfarande kunde vara standard att redovisningsfirmor jobbade på det sättet – det kändes så gammaldags. Så jag letade efter någon som kunde sköta allt digitalt. Nu kan jag sköta all kommunikation som rör redovisningen via datorn. Jag mejlar när jag har frågor och får pedagogiska förklaringar till svar. Om vi någon gång behöver ha möte sker det också digitalt. Perfekt!

Alisa

Alisa Zukanović

Senior Business Analyst / Freelance / Nikkali AB

Jag kontaktade Maria via formuläret på hemsidan sent en söndag kväll. Morgonen därpå fick jag ett mail med svar på mina frågor samt ytterligare information. Två dagar senare satt vi i ett Zoommöte och på en timme gick vi igenom alla frågor och funderingar jag hade. Eftersom jag kör bokföring själv i Bokio kunde jag ge tillgång till mitt Bokiokonto till Maria innan vårt möte och då kunde hon se och kontrollera allt under tiden vi pratade. Det viktigaste när jag köper en tjänst, utöver själva kunskapen så klart, är tempot och insyn i tillgänglighet och det har verkligen Maria. När jag behöver hennes hjälp går jag in i hennes kalender och bokar en tid som passar mig bäst. Rekommenderas högt till alla som precis som jag vill ha stöd och försäkran om att allt har gjorts rätt i bokföringen.

Scroll to Top