fbpx

JAG ÄR DITT BOLLPLANK

Genom åren har jag mött så många entreprenörer med en väldigt stark frihetskänsla och stora visioner för sina företag. Ofta är det dessa "popcornhjärnor" som ibland har lite för många idéer och alldeles för få timmar på sitt dygn som också har svårt att hitta bra rutiner och få sin admin och bokföring gjord. Oavsett om det handlar om att exempelvis bokföra själv eller att samla ihop underlagen och lämna dem till sin redovisningsbyrå...

Jag är en av de där popcornhjärnorna själv så därför brinner jag för att ge andra företagare hållbara rutiner och smarta verktyg för ett framgångsrikt företagarliv. Min zone of genius är att skapa roliga rutiner kring administration och bokföring, ge företagare grundläggande förståelse för sin ekonomi, lära ut program och effektivisera genom automatiseringar. Både genom att lära ut detta via mitt onlineprogram och genom att hjälpa företagare hands on som virtuell assistent, online business manager eller konsult inom redovisning.

För som företagare behöver du ju ta på dig alla roller i ditt företag, i alla fall i början, och det kan vara utmanande. Du behöver vara VD, marknadschef, ekonomiansvarig, sköta kundservice - samtidigt som du också ska utföra det som är din kärnverksamhet... Jag får ofta höra:

  • "Jag vet inte hur man gör."
  • "Jag är rädd att missa deadlines eller göra fel."
  • "Det är så mycket jag måste hålla koll på som företagare."
  • "Jag har ingen att diskutera företagande eller bokföring med."

Jag vet precis hur du känner dig - och du är inte ensam! Jag har skapat Digital Entreprenör för dig som driver företag och som vill ha stöd i din företagarvardag - oavsett om det handlar om admin, bokföring eller mer övergripande kring driften av ditt onlineföretag.

Bakgrund

Efter gymnasiet läste jag journalistik och multimedia på högskolan. Jag startade mitt första företag 2009, en enskild firma där jag frilansade som webbredaktör och fotograf. Efter min första föräldraledighet 2011 omskolade jag mig till redovisningskonsult och startade mitt nuvarande företag 2015. Började som konsult och drev sedan en helt digital men ändå ganska traditionell redovisningsbyrå 2017-2020.

Redan från starten av byrån 2017 har jag dock varit inne och nosat på möjligheten att jobba online med kurser och coachning, då jag visste att jag ville skapa en ny och annorlunda tjänst kring redovisning. September 2019 startade jag medlemskapet Digital Entreprenör, men jag hade inte tillräckligt många timmar per dygn för att göra allt jag ville... I slutet av 2020 lade jag därför ner redovisningsbyrån och nu ligger fullt fokus på att skapa ett hållbart och lönsamt onlineföretag.

Har haft 80+ kunder genom åren och under en period fem personer i mitt team. Vi jobbade helt på distans både med kunder och i teamet. Hade kunder i hela Sverige och i flera olika länder och mitt team var också utspritt i olika delar av Sverige och världen. Nu är jag soloprenör igen, jobbar i princip bara hemifrån men jag älskar att jobba platsoberoende!

Maria - sign
Scroll to Top