VI ÄR DITT BOLLPLANK

Vi möter så många entreprenörer med en väldigt stark frihetskänsla och stora visioner för sina företag. Ofta är det dessa "popcornhjärnor" som ibland har lite för många idéer och alldeles för få timmar på sitt dygn som också har svårt att hitta bra rutiner och få bokföringen gjord. Oavsett om det handlar om att bokföra själv eller att samla ihop underlagen och lämna dem till sin redovisningsbyrå.

Som företagare behöver du ju ta på dig alla roller i ditt företag, i alla fall i början, och det kan vara utmanande. Du behöver vara VD, marknadschef, ekonomiansvarig, sköta kundservice - samtidigt som du också ska utföra det som är din kärnverksamhet... Vi får ofta höra:

  • "Jag vet inte hur man gör."
  • "Jag är rädd att missa deadlines eller göra fel."
  • "Det är så mycket jag måste hålla koll på som företagare."
  • "Jag har ingen att diskutera företagande eller bokföring med."

Vi vet precis hur du känner dig - och du är inte ensam! Digital Entreprenör är till för dig som driver ett mindre företag och som vill ha stöd i din företagarvardag. För även om det är mycket så håller du säkert med om att en tydlig överblick över och förståelse för företagets ekonomi är själva grunden för en god natts sömn...

Om oss

Digital Entreprenör är en del av Jomalo AB, en liten redovisningsbyrå som jobbar helt digitalt och platsoberoende. Vi gillar friheten att kunna jobba varifrån vi vill och för det mesta träffar vi både varandra och våra kunder via videomöten.

Vi brinner för att ge svenska småföretagare hållbara rutiner och smarta verktyg för ett framgångsrikt företagarliv. Det gör vi genom att skapa roliga rutiner kring administration och bokföring, ge företagare förståelse för sin ekonomi, lära ut program och effektivisera genom automatiseringar.

Maria2

Maria Lofors

Grundare, redovisningskonsult
maria@digitalentreprenor.se
Martina 3

Martina Gustavsson

Redovisningskonsult
martina@digitalentreprenor.se
Scroll to Top