fbpx

Få hjälp med din redovisning eller ditt bokföringsprogram

Konsultation redovisning

60 min för dig som vill få hjälp med redovisningsfrågor.

  • Kanske har du frågor om hur du kommer igång med digital bokföring eller vad det innebär att bokföra själv?
  • Kanske vill du ha hjälp med kontering eller att vi tillsammans tittar på din bokföring?
  • Eller så kanske du vill bolla frågor kring resultat- och skatteplanering?

Så här går det till:

Boka tjänsten via knappen nedan. Du får betala med kort och direkt efter det bokar du tid för vårt första möte. I samband med bokningen får du berätta vad du vill ha hjälp med, så att jag kan förbereda mig på vårt samtal och vi kan ha ett effektivt möte.

890 kr/tim (ex moms)
 

Maria Lofors

Maria Lofors

Digitaliseringsnörd och redovisningskonsult
Diplomerad redovisningskonsult sedan 2012. Drev redovisningsbyrån Jomalo Redovisning 2017-2020, en helt digital byrå med ett team som arbetade enbart på distans från start. I slutet av 2020 lade jag ner den traditionella redovisningsverksamheten och numera är jag konsult inom digitalt entreprenörskap och redovisning. Nu hjälper och stöttar jag framför allt företagare som bokför själva samt företagare som vill digitalisera, automatisera och effektivisera sin verksamhet oavsett om det handlar om redovisning, försäljning, planering eller annan admin.

Ta en fika online med mig!

Vill du lära känna mig innan du anlitar mig? Det går självklart alldeles utmärkt. Här bokar du in femton minuters kostnadsfritt lära-känna-samtal via Zoom!

Få hjälp med ditt bokföringsprogram

Jag hjälper dig gärna med frågor som rör ditt bokföringsprogram. Antingen genom att du ger mig tillgång till din bokföring så att jag själv kan gå in och titta på dina frågor (jag är byråpartner med både Visma och Fortnox) eller att du delar skärm med mig i ett videomöte via Zoom.

I många år var Fortnox mitt förstahandsval när det kom till bokföringsprogram. På senare år, när jag börjat arbeta mer med företagare som bokför själva, har dock Visma eEkonomi och Bokio seglat upp som nya favoriter. Jag tycker att dessa program är mer pedagogiska och därmed något mer användarvänliga för de flesta företagare. Själv har jag kommit att älska flödet i Visma eEkonomi och bokför numera också själv i det programmet. Dessutom har eEkonomi som enda svenska bokföringsprogram en koppling till Zapier - vilket är grymt för den som vill automatisera sin verksamhet!

Visma
Konsultation

Visma eEkonomi

60 minuter hands-on-hjälp specifikt kring bokföringsprogrammet eEkonomi.
890 kr/tim (ex moms)

Bokio
Konsultation

Bokio

60 minuter hands-on-hjälp specifikt kring bokföringsprogrammet Bokio.
890 kr/tim (ex moms)

Fortnox
Konsultation

Fortnox

60 minuter hands-on-hjälp specifikt kring bokföringsprogrammet Fortnox.
890 kr/tim (ex moms)

Vanliga frågor

För att leva som jag lär har jag implementerat kortbetalning direkt i samband med bokning av tjänsten - det ger ett effektivare flöde för både dig och mig. Men självklart går det bra att betala mot faktura om du hellre vill det! En fakturaavgift på 45 kr tillkommer och förskottsbetalning gäller (det vill säga att du får länk till bokningskalendern för din valda tjänst när betalningen har mottagits). Klicka här för att boka mot faktura.

Zoom är en tjänst för gratis möten online. Tjänsten fungerar både för PC och Mac samt via mobilen. Innan du deltar i ett Zoommöte är det bra att se till att ljud (mikrofon och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungerar samt vid behov ändra inställningarna. Länk till vårt Zoommöte hittar du i ditt mejl med bekräftelsen på din bokade tid.

Inga problem! I ditt bekräftelsemejl för din inbokade tid finner du en länk för av- eller ombokning.

Scroll to Top