fbpx

Kom igång att bokföra själv

Är du i startgroparna att börja bokföra själv? Då kanske du, liksom många andra småföretagare som sköter sin bokföring själva, har behov av ett bollplank - någon de kan fråga om råd och hjälp? Jag är gärna ditt bollplank, genom att hjälpa dig komma igång i programmet och sätta rutiner, samt svara på dina frågor kring programmet, kontering, regler med mera. Och förresten - jag anser att det finns inga dumma frågor, så fråga på!

Kom-igång-hjälp

1 700 kr (ex moms)
-
två timmars rådgivning och hands-on-hjälp via Zoom

För dig som vill ha hjälp att komma igång med att bokföra själv och planerar att bokföra i Visma eEkonomi, Bokio eller Fortnox. Du betalar enkelt mötet via knappen nedan och bokar sen in vårt första möte i min digitala bokningskalender. Rådgivningen sker online via Zoom. 

Uppstart (60 minuter):

  • Vid vårt första möte sätter vi upp ditt bokföringsprogram tillsammans och går igenom inställningar i programmet och dina frågor.

Uppföljning (60 minuter):

  • Inom tre månader har du möjlighet att boka in antingen ett uppföljningsmöte via Zoom på antingen 60 minuter eller två stycken möten på 30 minuter (du väljer det som passar dig bäst) för frågor som uppstått.

Vi går igenom:

  • Uppstart bokföringsprogrammet och grundläggande inställningar.
  • Hur du kommer igång med att bokföra digitalt, tips kring exempelvis arkivering och rutiner.
  • Hur du kopplar digitala underlag till varje verifikation i bokföringen.
  • Hur du ställer in automatkonteringar/bokföringsförslag för att underlätta.
  • Mina bästa tips & tricks kring ditt valda bokföringsprogram.
Maria Lofors

Maria Lofors

Digitaliseringsnörd och redovisningskonsult
Diplomerad redovisningskonsult sedan 2012. Drev redovisningsbyrån Jomalo Redovisning 2017-2020, en helt digital byrå med ett team som arbetade enbart på distans från start. I slutet av 2020 lade jag ner den traditionella redovisningsverksamheten och numera är jag konsult inom digitalt entreprenörskap och redovisning. Nu hjälper och stöttar jag framför allt företagare som bokför själva samt företagare som vill digitalisera, automatisera och effektivisera sin verksamhet oavsett om det handlar om redovisning, försäljning, planering eller annan admin.

Ta en fika med mig!

Vill du lära känna mig innan du anlitar mig? Det går självklart alldeles utmärkt. Här bokar du in femton minuters kostnadsfritt lära-känna-samtal via Zoom!

Vanliga frågor

Ja, det går bra! En fakturaavgift på 45 kr tillkommer och förskottsbetalning gäller (det vill säga att du får länk till bokningskalendern för din valda tjänst när betalningen har mottagits). Klicka här för att boka mot faktura.

Zoom är en tjänst för gratis möten online. Tjänsten fungerar både för PC och Mac samt via mobilen. Innan du deltar i ett Zoommöte är det bra att se till att ljud (mikrofon och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungerar samt vid behov ändra inställningarna. Länk till vårt Zoommöte hittar du i ditt mejl med bekräftelsen på din bokade tid.

Inga problem! I ditt bekräftelsemejl för din inbokade tid finner du en länk för av- eller ombokning.

Scroll to Top