logga-digitalentreprenor

FÅ KOLL PÅ EKONOMIN MED

SMARTA & ROLIGA RUTINER

Just nu är anmälan till medlemskapet stängd. Skriv gärna upp dig på väntelistan för att få info om nästa gång vi släpper in nya medlemmar.

BLI PLATSOBEROENDE

Genom att digitalisera all din administration och bokföring kan du jobba var du vill i världen.

SKAPA ROLIGA RUTINER

Tillsammans är vi starka. Vi hjälper dig att få koll på dina deadlines och att hitta hållbara och roliga rutiner i din vardag.

FÅ FULL KOLL PÅ DIN EKONOMI

Lär dig att läsa rapporter, hitta nyckeltal att följa i din verksamhet och att stämma av din bokföring själv.

Är du entreprenör med stark frihetskänsla och stora visioner för ditt företag? Har du ibland lite för många idéer och alldeles för få timmar på ditt dygn?

Då håller du säkert med om att det ibland kan vara svårt att hitta bra rutiner och få bokföringen gjord. Samtidigt som du vet att en tydlig överblick över och förståelse för företagets ekonomi är själva grunden för en god natts sömn...

Jag, Maria Lofors, startade redovisningsbyrån Jomalo Redovisning 2017. Ganska snart såg jag att småföretagare som sköter sin bokföring själva ofta har behov av ett bollplank - någon de kan fråga om råd och hjälp. Därifrån växte idén om Digital Entreprenör fram. Nu är jag väldigt stolt och glad över att tillsammans med mitt team äntligen kunna erbjuda ett sådant stöd i form av ett flexibelt medlemskap!

Maria - sign
mariadator2

Är du entreprenör med stark frihetskänsla och stora visioner för ditt företag? Har du ibland lite för många idéer och alldeles för få timmar på ditt dygn?

Då håller du säkert med om att det ibland kan vara svårt att hitta bra rutiner och få bokföringen gjord. Samtidigt som du vet att en tydlig överblick över och förståelse för företagets ekonomi är själva grunden för en god natts sömn...

Jag, Maria Lofors, startade redovisningsbyrån Jomalo Redovisning 2017. Ganska snart såg jag att småföretagare som sköter sin bokföring själva ofta har behov av ett bollplank - någon de kan fråga om råd och hjälp från. Därifrån växte idén om Digital Entreprenör fram. Nu är jag väldigt stolt och glad över att tillsammans med mitt team äntligen kunna erbjuda det här stödet till dig som medlem!

Maria - sign
andrew-neel-QLqNalPe0RA-unsplash

BLI PLATSOBEROENDE

Tänk dig att kunna arbeta varifrån som helst. Antingen om det handlar om att resa till andra sidan jordklotet eller att komma åt allt ditt arbete när du är ute hos kund. Vi hjälper dig med allt ifrån att sluta skriva ut saker "för säkerhets skull" till att automatisera samt skapa smarta system och processer för att kunna jobba på distans. Det handlar om:

Fakturering
Kvittohantering
Leverantörsfakturahantering
Intern och extern kommunikation
Övrig administration

SKAPA ROLIGA RUTINER

Har du någon gång fått förseningsavgifter eller betalat fakturor dubbelt på grund av dålig koll? Vi vet hur det är. Du vill driva ditt företag och syssla med det du är bäst på. Men faktum är att vissa saker kommer man inte ifrån som företagare. Oavsett om du väljer att outsourca allt eller delar av den "tråkiga" administrationen (inget fel med det!) eller inte så behöver du ta kontroll själv. Vi hjälper dig genom att:

Ge dig tydliga checklistor och mallar
Påminna dig om dina unika deadlines
Skapa "accountability" grupper för dig att delta i
Ordna virtuella coworking sessions ("get it done days") med fokus på admin & bokföring
Varje månad bjuda in till avstämningsfest online (ja, du läste rätt - vi sa ju att vi vill skapa ROLIGA rutiner!)
brooke-cagle-TxSVqNgnjq4-unsplash
kat-yukawa-K0E6E0a0R3A-unsplash

FÅ FULL KOLL PÅ DIN EKONOMI

Känner du dig ibland orolig och stressad på grund av dålig koll och brist på kunskap och förståelse för ditt företags ekonomi och redovisning? Det är du inte ensam om. De flesta som startar företag gör det för att de brinner för sin affärsidé, inte för att de älskar företagsekonomi. Vi förstår och vi vill hjälpa dig att få mer koll. Det gör vi genom att svara på dina frågor i särskilda "Q&A sessions" samt hålla workshops online och erbjuda webbkurser inom bland annat:

Förstå kontoplanen
Läsa rapporter
Vad är avdragsgillt?
Sälja inom EU och hur göra med momsen?
Upprätta bokslut och inkomstdeklaration
Jobba med budget

DET HÄR FÅR DU SOM MEDLEM

community

Onlinemöten där vi fokuserar enbart på administration/bokföring - så att du verkligen ser till att göra det som du annars skjuter upp... Vi hjälper dig att skapa en rutin som känns rolig och hanterbar. Vi anordnar dessa sessioner en gång i veckan, men det är helt frivilligt att delta. Så välj en dag som passar dig, helt enkelt (men försök att vara med i alla fall en gång i månaden)!

Get it done days

email

Varje månad släpper vi en ny workshop eller masterclass och minst en kortare kurs inom något av våra områden

  • digitalisera
  • skapa roliga rutiner
  • få koll på ekonomin

Nytt tema varje månad

brooke-cagle-TxSVqNgnjq4-unsplash

Som medlem får du tillgång till vår slutna Facebookgrupp, du blir inbjuden att delta i accountability groups - och dessutom träffas vi regelbundet och får saker gjorda på våra Get it Done Days och avstämningsfester.

Gemenskap

fest

Du får verktyg och kunskap att kunna stämma av din bokföring - varje månad! För att göra det hela lite roligare träffas vi online och firar att det är gjort. Yay!

Avstämningsfest varje månad

laptopfreetable

Inne i medlemsportalen byggs det successivt upp ett bibliotek av kurser som du kan ta när det passar dig. Kurserna handlar om något av våra områden

  • digitalisera
  • skapa roliga rutiner
  • få koll på ekonomin

webbkurser inom bokföring/admin

tema

Vi hjälper dig att hålla koll på när det är dags att lämna in moms- och arbetsgivardeklaration, periodisk sammanställning, inkomstdeklaration, årsredovisning och annat som kan vara aktuellt i ditt fall.

Påminnelser på dina datum

ask

Som inloggad medlem har du tillgång till ett frågeformulär där du kan ställa dina frågor om bokföring/admin. Vi svarar på dem dels under live Q&A sessions i vår Facebook-grupp - och dels genom att lägga upp alla frågor och svar i vår interna wiki så du lätt kan söka där när du undrar över något.

Ställ frågor och få svar

Mocklet-iPad-freebie-dig-lev

Inom bokföring och admin handlar mycket om att skapa och följa processer - att göra en uppgift på samma sätt varje gång. Vi ger dig checklistor och mallar på vanliga processer, exempelvis avstämning.

CHECKLISTOR & MALLAR

redovisn

I första hand vill vi hjälpa dig att sköta din bokföring själv - men behöver du hjälp med avstämning eller med upprättande av exempelvis bokslut så finns vi här. Du får medlemspris på tjänster från vår redovisningsbyrå Jomalo Redovisning.

Rabatt på redovisningstjänster

FAQ

StockSnap_FZW71CA1QA

Har du fler frågor? Varmt välkommen att kontakta oss direkt!