fbpx

Få avstämning av din bokföring

När jag drev min redovisningsbyrå och skötte bokföringen åt andra, fick jag också många frågor från småföretagare som skötte sin bokföring själva. Jag upptäckte att de ofta hade behov av ett bollplank - någon de kunde fråga om råd och hjälp och av någon som kunde gå in och göra avstämning direkt i deras bokföring. Nu har jag skapat en särskild tjänst för dig som bokför själv och som vill ha hjälp med avstämning. Är du ny kund så är startpaketet för dig. Sedan har du möjlighet att boka in löpande avstämning kvartalsvis. Du kan då också boka in tilläggstjänster kring exempelvis bokslut och deklaration.

Startpaket

2 990 kr (ex moms)
- cirka två timmars avstämning av din bokföring samt totalt 1,5 timmars rådgivning och feedback via Zoom

För dig som vill ha hjälp med avstämning av bokföringen. Du bokför själv i Visma eEkonomi, Bokio eller Fortnox och har digitala underlag kopplade till varje verifikation i bokföringen.

Så här går det till:

 • Boka tjänsten via knappen nedan. Du får betala med kort och direkt efter det får du boka tid för vårt första möte. I samband med bokningen svarar du på tillhörande frågeformulär.
 • Du ger mig tillgång till ditt bokföringsprogram samt tillhandahåller de dokument jag efterfrågar (bank- och skattekontoutdrag exempelvis).
 • Vi har ett första möte via Zoom på 45 minuter där vi går igenom dina frågor.
 • Jag stämmer av bokföringen (och gör eventuella korrigeringar enligt överenskommelse). Cirka två timmar.
 • När jag är klar med avstämningen skickar jag en länk där du får boka in ett avslutande uppföljningsmöte.
 • Vi har vårt uppföljningsmöte på 45 minuter via Zoom, där jag ger dig både skriftlig och muntlig genomgång och feedback.

Observera att ovanstående paketpris gäller för nedlagd tid för avstämning på cirka två timmar. I de flesta fall räcker det - men jag kan komma att behöva lägga mer tid om jag upptäcker större felaktigheter. I så fall kommunicerar jag det tydligt innan jag lägger ner någon sådan extra tid. (Då tillkommer 750 kr per timme ex moms, faktureras i efterhand.)
 

Maria Lofors

Maria Lofors

Digitaliseringsnörd och redovisningskonsult
Diplomerad redovisningskonsult sedan 2012. Drev redovisningsbyrån Jomalo Redovisning 2017-2020, en helt digital byrå med ett team som arbetade enbart på distans från start. I slutet av 2020 lade jag ner den traditionella redovisningsverksamheten och numera är jag konsult inom digitalt entreprenörskap och redovisning. Nu hjälper och stöttar jag framför allt företagare som bokför själva samt företagare som vill digitalisera, automatisera och effektivisera sin verksamhet oavsett om det handlar om redovisning, försäljning, planering eller annan admin.

Ta en fika online med mig!

Vill du lära känna mig innan du anlitar mig? Det går självklart alldeles utmärkt. Här bokar du in femton minuters kostnadsfritt lära-känna-samtal via Zoom!

Uppföljning för dig som fått hjälp med första avstämning i startpaketet

Välj enstaka tillfälle eller boka upp ett avstämningspaket på nio månader. Observera att nedanstående paketpris gäller för nedlagd tid för avstämning på cirka två timmar per tillfälle. I de flesta fall räcker det - men jag kan komma att behöva lägga mer tid om jag upptäcker större felaktigheter. I så fall kommunicerar jag det tydligt innan jag lägger ner någon sådan extra tid. (Då tillkommer 750 kr per timme ex moms, faktureras i efterhand.) 

Avstämning enstaka tillfälle

1 690 kr (ex moms)

Så här går det till:

 • Du bokar och betalar tjänsten via knappen nedan.
 • Jag stämmer av bokföringen (och gör eventuella korrigeringar enligt överenskommelse). Cirka två timmar.
 • När jag är klar med avstämningen skickar jag skriftlig feedback.

ENSTAKA TILLFÄLLE

Tilläggstjänster

priser ex moms

Avstämningspaket nio månader

550 kr/månaden (ex moms) i nio månader
eller 4 500 kr (ex moms) engångsbetalning 

Så här går det till:

  • Du väljer betalningsalternativ och bokar in tjänsten via någon av knapparna nedan.
  • Jag stämmer av bokföringen varje kvartal i nio månader (och gör eventuella korrigeringar enligt överenskommelse). Cirka två timmar per avstämning x3 (en gång per kvartal i nio månader).
  • När jag är klar med avstämningen varje kvartal skickar jag skriftlig feedback.

550 kr per månad i nio månader

Engångsbetalning 4 500 kr

Spara 450 kr jämfört med månadsbetalning och 570 kr jämfört med att köpa tre enstaka tillfällen.

Vanliga frågor

För att leva som jag lär har jag implementerat kortbetalning direkt i samband med bokning av tjänsten - det ger ett effektivare flöde för både dig och mig. Men självklart går det bra att betala mot faktura om du hellre vill det! En fakturaavgift på 45 kr tillkommer och förskottsbetalning gäller (det vill säga att du får länk till bokningskalendern för din valda tjänst när betalningen har mottagits). Klicka här för att boka mot faktura.

Zoom är en tjänst för gratis möten online. Tjänsten fungerar både för PC och Mac samt via mobilen. Innan du deltar i ett Zoommöte är det bra att se till att ljud (mikrofon och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungerar samt vid behov ändra inställningarna. Länk till vårt Zoommöte hittar du i ditt mejl med bekräftelsen på din bokade tid.

Inga problem! I ditt bekräftelsemejl för din inbokade tid finner du en länk för av- eller ombokning.

Scroll to Top